KÖPVILLKOR

KÖPVILLKOR

Det ska vara enkelt och tryggt att handla av oss! Har du frågor angående din beställning, leverans, bytesrätt och öppet köp kan du maila oss på info@kvalitehasthund.com eller ring 0157-120 05.

Leverans
Varorna skickas till Er inom 2-8 dagar. Om varan finns på lager skickar vi den omgående. Är  varan  slut/restnoterad underrättas köparen om detta. Restordrar skickas inte fraktfritt.
Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Priser
Alla priser är inkl. moms.

Specialbeställningar
Vid specialbeställningar betalas handpenning i förskott, 20% av varans värde. Dock är det viktigt att veta att det inte är öppet köp eller bytesrätt på specialbeställda varor. Ex. måttbeställda stövlar, schabrak i beställda färger etc.

Frakt
Din beställning skickas med DHL.
Väljer du postförskott tillkommer en avgift på fn 65:-
(Postförskott betyder att du betalar när du hämtar ut paketet.)

Paket:
Högst 10 kg 65:-
Högst 30 kg 120:-

Utanför Sverige:
Kontakta butiken innan du beställer för att få fraktkostnaden.

Returer/reklamationer

  • Det är 14 dagars öppet köp/returrätt. Skicka tillbaka till oss, varan skall vara oanvänd med obruten förpackning och alla etiketter och dylikt vara kvar på varan. Ni får pengarna tillbaka för varan men inte fraktkostnaden.
  • Öppet köp eller byte gäller ej reavaror.
  • Vid fabrikationsfel betalar vi returfrakten, varan skall vara VÄL rengjord annars mottas den inte. Vid byte eller reklamationer, ta alltid kontakt med oss först på 0157-120 05.
  • Vid prov av sadlar skall sadeln vara i samma skick som när den skickades. Ring innan retur av sadel.
  • OBS! Vi tar ej emot varor som är skickade med postförskott/efterkrav.

Åldersgräns
Du ska vara minst 18 år för att få handla hos oss. Annars behöver du målsmans tillstånd.

Betalning

  • Postförskott – får du en avisering från DHL om var du ska lösa ut ditt paket. Vi inkluderar DHL:s postförskottsavgift som är 65 kr plus frakt.
  • Ej utlösta paket faktureras med en avgift för Ej uthämtad leverans bestående av fraktkostnaden till kunden och returfraktkostnaden från kunden samt 20 % av varuvärdet. Det är väldigt kostsamt för företaget med outhämtade paket så beställ inte mot detta betalningssätt om ni inte är 100% säkra på att ni kommer att kunna hämta ut paketet.